Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.
 
Skip Navigation Links
 
 
 
 
 
 
 
 
Védjegyhasználat, Szerzői jogok
A www.nyirerdo.hu weboldal, tartalmával az ott található mindennemű szöveges-, képi- és hang tartalom - ideértve az adatbázishoz fűződő jogokat is - illetőleg ezek elrendezése a NYÍRERDŐ Zrt. tulajdonát képezik. A NYÍRERDŐ Zrt. előzetes cégszerű aláírással teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt engedélye nélkül tilos bármilyen szöveg, képanyag, ábra, logó, ikon, valamint azok részletének vagy elrendezésének a másolása, sokszorosítása, újramegjelentetése, letöltése, elküldése, továbbítása.
A NYÍRERDŐ Zrt. felhívja a figyelmet, hogy a fent leírt feltételektől eltérő, azokat sértő felhasználás a szerzői jogokat, mint polgári jogi és a szerzői és szomszédos jogok megsértésére vonatkozó büntetőjogi jogkövetkezmények érvényesítése érdekében fellép.
A NYÍRERDŐ Zrt. "logója"(ábravédjegy) a Magyar Szabadalmi Hivatal 165 792 számon lajstromozott 2000. 08. 11. napjától kezdődően hatályos védjegyoltalma alatt áll az 1997. évi XI. törvény értelmében.
Az „ERDŐK JÓ KEZEKBEN” "jelmondat" (szóvédjegy) a Magyar Szabadalmi Hivatal 167 053 számon lajstromozott 2000. 08. 11. napjától kezdődően hatályos védjegyoltalma áll az 1997. évi XI. törvény értelmében.
A NYÍRERDŐ Zrt. megjelölésére, azonosítására szolgáló fenti név, jelmondat, kép továbbá logó a NYÍRERDŐ Zrt. saját tulajdonú védjegye. A NYÍRERDŐ Zrt. tulajdonosán, vezető tisztségviselőin, munkaviszonyban álló alkalmazottain, tartós megbízásban álló segítőin kívül senki más személynek vagy szervezetnek nem ad engedélyt ezek használatára.
 
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREINK
 
Örökítsd meg élményeidet!
Online séta a tanösvényen
Nyári tábor Nyíregyházán
 
További híreink....
 
Gallygyűjtés
 
Ajánlattételi felhívás
 
Erdőtelepítések tervezése
 
Társadalmi hatásvizsgálat (FSC) - Kérdőív
 
 
 
 
Megújult az Új Széchenyi Terv
 
A teljes cikk
 
 
 
  [ Impresszum ]   --  [ Védjegyhasználat, Szerzői jogok ]   --  [ Elérhetőség ]   --  [ Oldaltérkép ]   --  Ugrás a lap tetejére