Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.
 
Skip Navigation Links
 
 
 
 
 
 
 
 
Védjegyhasználat, Szerzői jogok
A www.nyirerdo.hu weboldal, tartalmával az ott található mindennemű szöveges-, képi- és hang tartalom - ideértve az adatbázishoz fűződő jogokat is - illetőleg ezek elrendezése a NYÍRERDŐ Zrt. tulajdonát képezik. A NYÍRERDŐ Zrt. előzetes cégszerű aláírással teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt engedélye nélkül tilos bármilyen szöveg, képanyag, ábra, logó, ikon, valamint azok részletének vagy elrendezésének a másolása, sokszorosítása, újramegjelentetése, letöltése, elküldése, továbbítása.
A NYÍRERDŐ Zrt. felhívja a figyelmet, hogy a fent leírt feltételektől eltérő, azokat sértő felhasználás a szerzői jogokat, mint polgári jogi és a szerzői és szomszédos jogok megsértésére vonatkozó büntetőjogi jogkövetkezmények érvényesítése érdekében fellép.
A NYÍRERDŐ Zrt. "logója"(ábravédjegy) a Magyar Szabadalmi Hivatal 165 792 számon lajstromozott 2000. 08. 11. napjától kezdődően hatályos védjegyoltalma alatt áll az 1997. évi XI. törvény értelmében.
Az „ERDŐK JÓ KEZEKBEN” "jelmondat" (szóvédjegy) a Magyar Szabadalmi Hivatal 167 053 számon lajstromozott 2000. 08. 11. napjától kezdődően hatályos védjegyoltalma áll az 1997. évi XI. törvény értelmében.
A NYÍRERDŐ Zrt. megjelölésére, azonosítására szolgáló fenti név, jelmondat, kép továbbá logó a NYÍRERDŐ Zrt. saját tulajdonú védjegye. A NYÍRERDŐ Zrt. tulajdonosán, vezető tisztségviselőin, munkaviszonyban álló alkalmazottain, tartós megbízásban álló segítőin kívül senki más személynek vagy szervezetnek nem ad engedélyt ezek használatára.
 
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREINK
 
Emlékerdőt avattak Gúthon
Decrett József emlékérem
A Nagyerdőt ünnepelték
 
További híreink....
 
Gallygyűjtés
 
Ajánlattételi felhívás
 
Erdőtelepítések tervezése
 
Társadalmi hatásvizsgálat (FSC) - Kérdőív
 
 
Megújult az Új Széchenyi Terv
 
A teljes cikk
 
 
 
  [ Impresszum ]   --  [ Védjegyhasználat, Szerzői jogok ]   --  [ Elérhetőség ]   --  [ Oldaltérkép ]   --  Ugrás a lap tetejére