Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.
 
Skip Navigation Links
 
 
 
 
 
 
 
 

BEMUTATKOZÁS

HÁRMASHEGYI ERDEI ISKOLA
 
 
A NYÍRERDŐ Zrt. Debreceni Erdészete 2014. szeptembere óta üzemelteti a Hármashegyi Erdei Iskolát. Az erdei iskola legfontosabb célja a Debrecenben és vonzáskörzetében élő óvodás- és iskoláskorú gyermekek környezettudatos nevelése, az erdőpedagógia és a környezeti nevelés pedagógiai módszereit alkalmazva. A szálláshelyként is szolgáló erdei iskolában a gyermekek 3-5 napot töltenek el, melynek során számos szakmai foglalkozáson, tanösvénytúrákon vehetnek részt. Betekintést nyerhetnek a Nagycserei erdők zömében védett növény- és állatvilágába, az új Hármashegyi kilátóról csodálhatják a tájat, tanulmányozhatják a Hármashegyi-tó élővilágát, megismerkedhetnek az erdészek munkájával és az erdőgazdálkodással valamint számos kézműves foglalkozást is kipróbálhatnak.
 
 
A Hármashegyi Pihenőcentrum közkedvelt kiránduló és túrázó hely. A színpaddal kiegészített körszín mellett játszótér és erdei szalonnasütő helyek várják a csoportokat és a túrázni, kikapcsolódni vágyókat.
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREINK
 
A régió erdészei találkoztak
Fedezd fel az erdőt!
Kiből lesz az erdész?
 
További híreink....
 
Gallygyűjtés
 
Ajánlattételi felhívás
 
Erdőtelepítések tervezése
 
Társadalmi hatásvizsgálat (FSC) - Kérdőív
 
 
 
 
Megújult az Új Széchenyi Terv
 
A teljes cikk
 
 
 
  [ Impresszum ]   --  [ Védjegyhasználat, Szerzői jogok ]   --  [ Elérhetőség ]   --  [ Oldaltérkép ]   --  Ugrás a lap tetejére