Nyírerdő Nyírségi Erdészeti Zrt.
 
Skip Navigation Links
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ENGEDÉLY
 
Az erdő egyik kiemelt funkciója a közjóléti szolgáltatások biztosítása, az egészségügyi-szociális, turisztikai, valamint oktatási és kutatási célok kiszolgálása. Mindezek következtében az erdő gyakran helyszíne különböző rendezvényeknek, eseményeknek.
 
A NYÍRERDŐ Zrt. által kezelt területeken egyes erdőben végzett tevékenységekhez, például a huszonnégy órát meghaladó üdülési, illetőleg sportolási tevékenységhez, táborozáshoz, sátrazáshoz, lovas és technikai sportversenyekhez, illetve a ideiglenes árusítóhely üzemeltetéséhez az erdészeti társaság hozzájárulása szükséges.
 
Az engedély kérelmet a NYÍRERDŐ Zrt. területileg illetékes erdészeténél kell jelezni. Az egyes egységek elérhetőségei itt találhatók: http://www.nyirerdo.hu/Egysegek.aspx.
 
Természetvédelmi oltalom alatt álló területeken a NYÍRERDŐ Zrt. engedélye mellé be kell szerezni a természetvédelmi hatóság (a Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya) engedélyét is.
 
Kérjük, hogy a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban írásos kérvényt juttassanak el a NYÍRERDŐ Zrt. illetékes erdészetéhez vagy a Társaság nyíregyházi központjába a tothr@nyirerdo.hu email címre. Ebben jelöljék meg a rendezvény tervezett helyszínét, időpontját, a résztvevők létszámát, illetve a tervezett programot. Kérjük, hogy szerepeljen a kérvényben a szervezők elérhetősége, lehetőség szerint telefonszámmal és e-mail címmel együtt.
 
 
 
LEGFRISSEBB HÍREINK
 
A régió erdészei találkoztak
Fedezd fel az erdőt!
Kiből lesz az erdész?
 
További híreink....
 
Gallygyűjtés
 
Ajánlattételi felhívás
 
Erdőtelepítések tervezése
 
Társadalmi hatásvizsgálat (FSC) - Kérdőív
 
 
 
 
Megújult az Új Széchenyi Terv
 
A teljes cikk
 
 
 
  [ Impresszum ]   --  [ Védjegyhasználat, Szerzői jogok ]   --  [ Elérhetőség ]   --  [ Oldaltérkép ]   --  Ugrás a lap tetejére